Om BAS Sportsmassage

BAS Sportsmassage er beliggende på vibevej 13, 4050 Skibby.

Klinikken henvender sig til både elite og motionsfolk, samt ‘almindelige’ mennesker der bare trænger til at få en behandling af kroppen.

Klinikken har åbent efter aftale. Børn og unge under 18 år, kun i følge med voksne over 18 år.

BAS Sportsmassage er en hobbyvirksomhed, og da jeg har mit faste job som serviceassistent på Hillerød Hospital, er åbningstiderne meget fleksible, da jeg har forskellige arbejdstider. Det er af samme årsag, at det er nemmest at sende SMS ved tidsbestilling, kontakte mig via min Facebookside eller på mail: info@bas-sportsmassage.dk. Jeg vil i alle tilfælde vende tilbage hurtigst muligt.

Om mig selv:

Mit navn er Bent Alex Sørensen, og jeg er 48 år. Jeg tog uddannelsen som sportsmassør i juli 2015, og blev færdig som sportsterapeut januar 2016. Begge uddannelser er taget på sportskropskolen.dk

Jeg arbejder som serviceassistent på Hillerød Hospital . Jeg har tidligere, i mine unge år, selv dyrket forskellige former for sport – med fodbold, badminton og gymnastik som de primære sportsgrene ( dog aldrig på højt plan). Jeg er flyttet til Skibby i foråret 2017, hvor jeg har indrettet en del af kælderetagen til klinik.