Om BAS Sportsmassage

BAS Sportsmassage er beliggende på Nordre Jernbanevej 17a, 3400 Hillerød, tæt på station og offentlig transport.

BAS Sportsmassage er en hobbyvirksomhed, og da jeg har mit faste job som serviceassistent på Hillerød Hospital, er åbningstiderne meget fleksible, da jeg har forskellige arbejdstider. Det er af samme årsag, at det er nemmest at sende SMS ved tidsbestilling, kontakte mig via min Facebookside eller på mail: info@bas-sportsmassage.dk. Jeg vil i alle tilfælde vende tilbage hurtigst muligt.

Om mig selv:

Mit navn er Bent Alex Sørensen, og jeg er 47 år. Jeg tog uddannelsen som sportsmassør i juli 2015, og blev færdig som sportsterapeut januar 2016. Begge uddannelser er taget på sportskropskolen.dk

Jeg arbejder som sagt som serviceassistent på Hillerød Hospital, hvor jeg også har funktion som arbejdsmiljørepræsentant. Jeg har tidligere, i mine unge år, selv dyrket forskellige former for sport – med fodbold, badminton og gymnastik som de primære sportsgrene.